1) Kiropraktikolle

Kaksi miltei peräkkäistä raskautta, taloremppa, oman ajan puute, yövalvomiset, laiskuus, lasten nostelut, kantelut ja työntelyt ovat osaltaan aiheuttaneet elämässä yli kolme vuotta läsnä olleet selkäkivut. Lasten sairasteluiden myötä olen laiminlyönyt itsestäni huolehtimisen lähes kokonaan sillä seurauksella että fysiikkani on ihan romuna.

Läheisillä todetut selkäsairaudet ja omalla lapsella todettu reuma antoivat erityisen sysäyksen sille että tarttis varmaan tehdä jotain ittellekki.

Urheiluhieroja Annu on käynyt muutaman kerran minua hieromassa ja päivitellyt kondistani. Eilisen hierontayrityksen ja järkipuheen myötä sain varatuksi ajan kiropraktikolle jonne suuntaan huomenna ensimmäistä kertaa elämässäni. Pikkasen jännittää mutta jospa saisin tuolla avun tähän kipeään rankaani. Kerron sitten miten meni ja mikä oli tuomio.

2) Silmien PRK laserleikkaus

Rillivihaajana olen tätä asiaa suunnitellut jo pitkään ja nyt tässäkin asiassa oli aika ottaa härkää sarvista. Työelämään palaamisen jälkeen tuskin on aikaa enää moiselle. Tampereen Medilaserissa homman saa halvimmalla joten sinne siis.

PRK-leikkauksessa toipumisaika on hieman pidempi mutta eiköhän siitäkin selvitä kahdesta synnytyksestä selvinneenä :) Tämä hurja koitos siis jo perjantaina 13.06.08.

3) Viisaudenhampaiden poisto

Tämäkin homma on väistynyt muiden asioiden tieltä joten pakko kai sekin on hoitaa kuntoon vielä kun saa leukansa auki jotenkin. Hammaslääkäri totesi jo jonkinsortin leukojen lonksuntaa ylikasvaneiden hampaiden johdosta, noilla yläviisareilla kun ei ole alhaalla vastakappaleita niin ne saattavat kai kasvaa mielin määrin ja aiheuttaa tuhoa. Nämä kauhunhetket heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina.

4) Laihdutus ja treenaaminen

Kiropraktikolta tulee varmasti hyviä ohjeita erityisesti vatsa- ja selkälihastreeniin joten täytynee sitten jatkossa jumppailla ohjeiden mukaan. Uimassakin alan käymään nyt säännöllisesti pitkän tauon jälkeen.

 

5) Iho-ongelmat

Atoopikkona ja ammatinvaihdoksenkin muinoin asian johdosta kokeneena olen erityisesti nyt lasten myötä ollut jatkuvasti joku paikka tulehtuneena ja rikki. En muista milloin olisi ollut hetki ettei käsissä tai jaloissa olisi ollut jonkinlaista kipeää haavaumaa. Tähänkin asiaan ajattelin nyt hakea jostain uuden lähetteen Iho- ja allergiasairaalaan josta saan ajanmukaiset rasvat ja hoito-ohjeet.

 

6) Vaatekaapin sisällön uusiminen

...ennen työelämään paluuta. Eipä tässä olla juuri shoppailtu itselle mitään aikoihin joten nyt on sitten senkin aika. Toivon mukaan Ninnillä liikenee aikaa hoitaa mun puolesta paitashoppailuja jenkeissä jossa hyvälaatuiset merkkivaatteet on monin kerroin halvempia.

 

Näillä aloitetaan. Tyhmäähän se olisi olla satsaamatta itseensä.

Lista jatkukoon... :)

Millainen on sinun listasi??? Mielenkiinnolla odotan sitä tähän kommenttiosioon.