...riesaavat Islaa joka saa pienistäkin pistoksista hirmuiset paukamat. Muutama viikko sittenhän Isla sai ilmeisesti kaksi ampparin- tai paarman pistosta nilkkaan jonka johdosta kasvot lehahtivat laikukkaaksi, silmät turposivat, silmänympärykset meni tulipunaisiksi ja jopa valkuaiset punersivat. Jorvissa ottivat osastolle tarkkailtavaksi josta tyttö pääsi kuitenkin illalla kotiin oireiden laannuttua.

Nyt Islan kasvoihin on taas ilmaantunut yön aikana ihme paukamia. Nukumme samassa huoneessa eikä kellään ole havaintoja minkäänlaisista hyttysistä. Voisiko tämä sitten olla tähän räkätautiin liittyvää, mistäs sen tietää.

1823723.jpg

Essin asioista soitin reumavastaanotolle josta kertoivat että aikoja EI ole ennen lokakuuta :( Määräsivät Essin uudelle kortisonikuurille joka aloitettiin eilen ja jota nyt sitten jatketaan sinne lokakuulle. Verikokeita mennään kuuden viikon jälkeen ottamaan tuohon terveyskeskukseen josta lähettävät ne eteenpäin reumapolille. Viime yö oli jo onneksi rauhallisempi. En tiedä alkaako tuo kortisoni vaikuttamaan noin nopeasti mutta hyvä näin.

Huomenna juhlitaan ARIVAARIN synttäreitä!!

1811620.jpg

(Vaari ja Essi kesällä -06).