Nimittäin päiväkotielämään valmistautuminen tämän äidin osalta: vaatteiden nimikointia (ihan tajuton duuni) ja kaikenlaisten varakuristen ja -vaatteiden hommaaminen. Taas on kaikki jääneet molemmilta pieniksi joten hankittavaa riittää. Onneksi lähellämme on Akselin itsepalvelukirppis josta olen tehnyt loistohankintoja monen monta kertaa. Rukkaset ja hanskat ovat uutena mielestäni sikakalliita joten erityisesti niitä metsästelen syksyn ja talven varalle.

Päiväkodin toiminta naapurissamme on käynnistynyt hiljalleen ja olemme pikkuisen kurkistelleet miltä siellä näyttää. Kunhan elokuu menee (toivon mukaan) aurinkoisesti ja hitaasti eteenpäin niin menemme muutamana päivänä sinne vierailemaan ja harjoittelemaan. Essi ymmärtää asian hyvin ja odottaa edelleen kovasti päiväkotiin pääsyä.

Päiväkoti on Espoon kaupungin ns. ostopalvelupäiväkoti. Koko henkilökunta vaihtui yrittäjämuutoksen myötä joten tytöt aloittavat vähän niinkuin "puhtaalta pöydältä". Toivottavasti ovat rekrytoineet sinne loistavan ja osaavan henkilökunnan!