Moikka. Meidän kuulumiset keskittyy nykyään oikeastaan viikonloppuihin joiden tapahtumista on oikeasti enemmän kerrottavaa. Arki on lähtenyt sujumaan ja normalisoitunut ihan mukavasti. Olemme pääseet hyvin oravanpyörän kyytiin.

Tytöt ovat viihtyneet päiväkodissa aivan upeasti. Essi kuulemma on ottanut jonkinlaisen vastaanottoseremoniamestarin roolin ja toivottaa jokaikisen tervetulleeksi päiväkotiin oikein käsipäivään kera. Työntekijöiden mielestä Essi on upean sosiaalinen. Tyttö kuulemma auttaa vieruskaveriaan syömäänkin jos tältä ei homma meinaa luonnistua. Essi sitten syöttää kaveriaan ja kehoittaa että "kuules nyt. Ole reipas". Heh.

Islalla menee lujaa ja neiti istuu aika ajoin "arestissa". Laittavat tyllerön toisin sanoen hieman rauhoittumaan jos meno menee liian ranttaliksi. Isla on on päiväkodin aloittamisen jälkeen kehittynyt aivan huimasti ja erityisesti puheenkehityksessä on tapahtunut hurja edistys joka yllättää päivittäin. Jotenkin sitä ei ymmärrä että miten fiksu ja osaava toinen jo on. Äidin pieni vauva. On kivaa ja mielenkiintoista testata Islan osaamista ja antaa tälle erilaisia tehtäviä ja katsoa miten hyvin Isla jo ymmärtää ja osaa. Huippua! Yllättävin juttu oli se että Isla löysi parkkipaikalta kymmenien autojen joukosta Jukan auton kun pyysimme häntä sen meille etsimään ja näyttämään. Aika hyvin mielestäni.

Viime yö on mennyt valvoessa sillä Islalla todettiin tänään paha korvatulehdus johon sai onneksi heti lääkkeet. Jukka on ollut tänään Islan kanssa kotona ja huomennakin viettävät sairaslomapäivää. Islalla on nenä valunut oikeastaan koko syyskuun ja näyttää siltä että se on vallalla oleva juttu Islan pk-ryhmässä. Tänään päiväkodin ovessa oli ikävä ilmoitus jossa kerrottiin että päiväkodissa on vesirokkoa. Tapaus on ollut isompien lasten ryhmässä joten saapa nähdä lähteekö tauti leviämään.

Koska univelka painaa rankasti päälle niin en tämän enempiä jaarittele. Hyvin meillä menee ja iloisin mielin mennään syksyä eteenpäin.

Terkkuja!