Kyllä meni viikko nopeesti! Osittaisen hoitovapaan takia työviikkomme on siis nelipäiväinen ainakin vuoden loppuun saakka. Ihan loistavaa! Tota vois kyllä soveltaa ihan normaalissakin työelämässä, -kuka jaksaa viittä työpäivää? Sama liksa tietty säilyisi...

Päiväkodin eka vanhempain-ilta oli eilen ja siellä selvisi taas uutta asiaa. Toiminta on aikaisemminkin ollut hyvin taidepainotteista joten sama linja jatkuu. Päiväkodin johtaja on mm. diakoni sekä elokuvaohjaaja joka on mm. tehnyt lasten kanssa lastenelokuvia. Siis ihan oikeita leffoja. Tulevaisuuden tavoitteena (kunhan tutustuvat toisiinsa kunnolla ja saavat homman toimimaan) on, että päiväkoti tekee lasten kanssa yhdessä elokuvan. Paljon on siis kaikenlaisia taide- ja käsityöjuttuja, nukketeatteria yms. ja se on tosi hyvä. Myös musiikki on isossa osassa.

Päiväkoti ottaa lahjoituksena lasten leikkeihin kaikenlaisia ns. "roolivaatteiksi" sopivia juttuja: vöitä, hattuja, koruja, kenkiä, yms.yms. Jos sulla on jotain ylimääräistä lasten leikkeihin sopivaa tavaraa niin toimitappa tänne niin vien eteenpäin :)

Summa summarum. Viikko oli raskas mutta antoisa. Aamut tulee olemaan mulle (meille) jatkossakin stressaavia eikä asiaa helpota yhtään se että joutuu esim. istumaan kaksi tuntia (!) rikkinäisessä junassa ilman ulospääsyä. Onneks ei sentäs ollut eka työpäivä.

Huomenna me nukutaan piiiiiiiiiiitkääääääääääääääään.

Tässä pari vanhempainillassa napsastua kuvaa:

1879903.jpg

Mustikoiden eli Essin ryhmän narikkatilat

1879885.jpg

Päiväuni/leikkihuone

1879889.jpg

1879896.jpg

Essi nukkuu tuossa kaikkein alimmaisessa sängyssä :) Juu se siis vedetään sieltä esiin...

1879881.jpg

Tämän seinän edessä pidetään mm. muskari

1879914.jpg

Taideteoksia ruokailuhuoneen seinältä

1879917.jpg

Essin tuoli :)

1879918.jpg

Leppäkerttujen eli Islan ryhmän narikka

Ja tän enempää en sitten ehtinytkään / voinutkaan kuvata...