Moikka

Blogipäivitykset on jääneet vähiin, -sori! Työ- ja tarhapäivien jälkeinen aika kun on tosi lyhyt niin eipä siinä mitään kummalista ehdi tapahtua ja suoraan sanoen en vaan ole jaksanut päivittää.

Tytöt on vuoroin itkeskelleet ja heräilleet öisin joten pientä väsymystä on tällä työmyyrällä havaittavissa. Essi valitteli maanantai-iltana korvaansa, heräsi sitä keskellä yötä itkemäänkin joten pakkohan se oli sitten käydä lääkärillä näytillä. Jukka piti lapsi sairaana -päivän ja kävi lääkärissä joka totesi ettei tulehdusta "kai" ole mutta että putket on "omituisesti" korvissa. Oisko ne sitten ulos tulossa ja siksi aiheuttaneet kipuilua.

Päiväkotielämä on sujunut tytöiltä oikein kivasti. Muutamana aamuna Essi on kiukutellut väsymyksestään johtuen. Äitiä tulee kuulemma ikävä ja päiväkodissa pelottaa. Ovesta kun on astuttu sisään niin nuo edellämainitut on kaikonneet taivaan tuuliin ja päämielenkiinto on siirtynyt siihen että "saisko piirtää".

Toissapäivänä kun Jukka haki tyttöjä kotiin niin Isla istui päiväkodin pihassa olevissa vaunuissa "arestissa" kun oli kuulemma hillunut niin paljon :) Tänään oli kuulemma sattunut jonkinlainen välikohtaus jossa joku oli puraissut Islaa korvasta. Kröhöm.

Työelämä maistuu mukavalta. On ihanaa katsella kaupungin vilkkautta, kanssamatkustajia ja asioida monenlaisissa paikoissa ilman pikku takiaisia vaikka ihania ovatkin. Työpäivät menevät nopeasti eikä loppupäivän tiskihommat kotona tunnu enää missään. Sen verran ne ovat nyt vähentyneet. Meillä on täällä kotona nykyään joku ihme tyyppi joka on jo kahden viikon ajan käynyt kaupassa ja valmistanut ihan oikeasti maukkaita päivällisiä jotka tuoksuvat nenään kun tämä ex-kotiäiti avaa kotioven duunipäivän jälkeen. Loistavaa!!

Nyt meillä alkaa nelipäiväinen miniloma sillä pidän osittaiset hoitovapaapäivät huomenna ja maanantaina. Edelleen olen sitä mieltä että tämä osittainen hoitovapaa on ihan loistojuttu.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ps. Essistä on tullut pyöräilijä. Tyttö rakastaa ajaa pyörällä (apupyörien kera) ja nauttii siitä suunnattomasti. Meidän talon edessä kulkeva tie on meidän tyttöjen ajoharjoittelurata :)

Ei se pyöräily aina oo niin helppoa...

1899458.jpg

"Mä en ala mitään...."

1899461.jpg

Prinsessaleikit on Pop myös Islalle...

1899447.jpg

1899450.jpg

1899454.jpg

1899456.jpg

Mopoilu on myös IN

1899463.jpg

1899464.jpg