Äidillä on ollut paljon isoja asioita mietittävänä joten blogipäivityksille ei ole jäänyt voimavaroja.

Tässä pikaisesti kuulumisia:

* Isla on ollu jo yli kuukauden ilman minkäänlaisia viljatuotteita vatsakipujen takia. Viime torstaina kävimme Allergologilla joka määräsi myös kaikki maitotuotteet pois ja saimme tilalle hirmuisen kallista Soijamaitojauhetta. Hankalaksi menee mutta vatsakivut ovat hellittäneet. Islan vaippa-alue on ollut myös hurjan näköinen pitkään ja epäilyksenä on että maito on tuon ihottuman aiheuttanut. Kävimme tänään myös neuvolalääkärin vastaanotolla toteamassa että neiti voi paksusti ja pitkästi kaikesta huolimatta: painoa peräti 10 675g ja pituutta jo 73cm. Joulupukille tiedoksi että Islan vaatekoko on siis 80cm. Painokäyrä on +14, heh heh.

Isla harjoittelee jo kävelyä kovasti työntämällä Nalle Puh-junaa. Saapa nähdä koska ottaa ensimmäiset askeleensa ilman tukea.

ESSI on iloinen ja reipas tyttö. Pottaharjoittelut alkavat pikkuhiljaa tuottamaan tulosta etenkin aina päiväunien jälkeen. Kaverit ja kerhot ovat Essille äärettömän tärkeitä ja niistä puhutaan koko ajan. Essi laulaa herätessään, pitkin päivää ja nukkumaan mennessäänkin. Musikaalinen tyttö siis. UHMAIKÄ on pahimmillaan. Ruokailun alkaessa on vaikeaa päättää mille tuolille istuisi: haluu tähän, eiku tähän, eiku tohon. Äitiä pyritään pompottamaan joka asiassa. "Mee pois" on vakiolausahdus.

Siskosten leikit ovat riehakkaita ja jo useampana kertana on tapahtunut niin että ISLA on saanut riehakkain ottein Essin itkemään. Isla suorastaan hyökkää Essin kimppuun, alkaa painimaan ja tarttuu Essiä hiuksista kiinni. Äiti on kohta pulassa näiden ylivilkkaiden tytärten kanssa :) Meno alkaa olla hurjaa mutta sydäntä lämmittää nähdä miten rakkaita nuo kaksi ovat toisilleen ja miten jo upeasti leikkivät keskenään. Enää ei tarvitse joka hetki olla valvomassa touhujaan.