Olen viikon kamalin äiti :) Se saamarin tutti lähti nyt ja iäksi. Johan tuo Isla on sitä lussuttanutkin jo 1,7 vuotta, -yötä päivää. Tutin perään on huudettu ja sitä ollaan yöllä herätty nostamaan sängyn alta tms. monen monta kertaa. Elämä on nyt Islalle erityisen julmaa ja kovaa sillä samalla lähti tuttipullot. Pienenä lohtuna on onneksi muumipurkka joka jaetaan kolmeen osaan ja annetaan murunen kerralla koska Isla ei vielä ihan hiffaa ettei purkkaa kuulu syödä niinkuin leipää. Toivottavasti tutin poisjättö parantaa suun ympärysihoa joka edelleen on ollut punaisena enterorokon jäljiltä.

Enterorokko tuli ja meni ja nyt on sitten tavanomaista flunssaa ja räkäisiä neniä. Kyllä se niin taitaa olla miten varoiteltiin että sieltä päiväkodista tulee pöpöjä toisen perään. Poissaoloja on tullut jo aikamoisesti.

Kaikesta sairasteluista huolimatta elämä on ihan mukavaa: ollaan kyläilty ja ulkoiltu. Ihan sellaista perus perhe-elämää. Kuvia on tullut otettua aika hintsusti joten niitäkään ei nyt ole julkaistavaksi.

Aika lentää uskomatonta vauhtia. Tajusin juuri että olen kohta ollut jo kolme kuukautta töissä. Vastahan mä aloitin ne. Vielä ensi kuun teen osittaista hoitovapaaviikkoa eli olen tyttöjen kanssa perjantait kotona. Tammikuusta aloitamme täyden työviikon.

Islalla oli viime viikolla kasvatuskeskustelu. Kovasti edelleen hämmästelevät Islan motoriikkaa ja fyysistä taitavuutta. Tytöllä menee tosi kivasti päiväkodissa. Kovin "eläväinenhän" tuo on niinkuin siskonsa joten pk:n henkilökunnalla riittää hommia perässä pysymisessä. Huimapää ja kovin tempperamenttinen neiti. Puhuu kolmen sanan lauseita ja laulaa loilottaa mielellään :) Ihana tapaus.

Essin reuma on pysynyt oireettomana ja toivon mukaan pysyykin. Jatkuva pelko on tytön voinnista ja jokainen pikku flunssakin pelottaa ettei se vain laukaise reuman oireita. Voi kumpa tyttö pysyisi kunnossa.

Joulutohinat pukkaa pikkuhiljaa päälle ja itselläni on huimasti hommia työelämään liittyen. Mm. huomenna matkaan mielenterveysmessujen seminaariin.

Hyvää viikkoa kaikille!

2071070.jpg

Essi teki Papulle syntymäpäivälahjaksi kakun.

2071073.jpg

Ihan kuin kakussa olisi ollut pienen sormen kokoisia koloja... :)

2071077.jpg

Viime sunnuntaina olimme Leevin, Rekan ja Leenan luona kylässä ja satoi "ensilumi", toisin sanoen räntää jota Essi ihmetteli yhdessä Leevin kanssa...