Edelleen elävien kirjoissa. Ja äiti vieläpä oikein hyväntuulisena.

Aamut kieltämättä on aika haipakkaa menoa mutta hyvällä organisoinnilla homma sujuu. Illalla on pistettävä kaikki kamat valmiisiin pinkkoihin ja huolehdittava asiat valmiiksi. Aamuisin on vartti peliaikaa.

Tytöt heräävät n. klo 7 ja päiväkodissa ollaan noin klo 7:20. Sitä ennen on hoidettu pesut ja pisut, laitettu tukat kondikseen, otettu lääkkeet ja laitettu vaatteet päälle. Aika hyvin eikö :) Isla on aamuisin ollut jo hereillä omassa sängyssään lekotellen ja Essikin on noussut tosi reippaasti.

Vaikka aikataulu kuulostaa kamalalta niin silti jo tämä aamu meni ihan ilman "paniikkia" rämän äidin osalta ja kaikin puolin rauhallisesti. Matka päiväkotiin vie oikeasti minuutin joten huomioikaa tämä :) Istutan molemmat tytöt vaunuihin ja sitten mennään. Eipä siinä tarvita edes ulkovaatteita. Päiväkodin aamutunnelma on mukava ja lämmin ja siellä voi hyvin jatkaa heräämistä pitkään aamupuuroa odotellessa.

Tytöt on olleet kuulemma tosi reippaita, iloisia, syöneet hyvin, saaneet uusia ystäviä yms yms. Kaikki uutiset on olleet mukavaa kuultavaa. Essikin on ilmeisesti pysynyt porttien sisäpuolella.

Tänään on ollut kaikinpuolin sellainen fiilis että tää on hyvä juttu. Meille kaikille.

Huomisesta olen iloinen sillä ehdin poikkeuksellisesti hakemaan tyttöjä jo ennen neljää. Jälleen näkemisen riemu on kuulemma ollut valtaisa kun Jukka on hakenut joten minäkin sen haluan kokea. Ja kenties hieman sitä ennen vakoilla vähän tyttöjen touhuja salaa :)